En son konular
Arama
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
.
.
Kova’nın üç tipi
2 posters
Astroloji Aşkına :: Astroloji :: Burçlar
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Kova’nın üç tipi
Geri: Kova’nın üç tipi
EHE EHE DÜŞÜNÜR MEHMET ALİ ERBİL....
BARİ BUNU YAZMASAYDIN HAKAN AĞABEY..
BİRİSİ ADAMA BOGA DİYOR BİRİSİ KOVA DİYOR KARIŞTIRTIM VALLAHA.
ACABA ERBİL İKİ TANEMİ
BARİ BUNU YAZMASAYDIN HAKAN AĞABEY..
BİRİSİ ADAMA BOGA DİYOR BİRİSİ KOVA DİYOR KARIŞTIRTIM VALLAHA.
ACABA ERBİL İKİ TANEMİ
Şimdi şöyle bir durum var hakan kırkoğlu klasik astroloji taraftarı bir astrolog oldugu için klasik astrolojı yerlesımıne göre yorum ve kıstaslar koymakta ben pek katılmıyorum bu duruma...
Şöyle ki uranüs kova burcunda etkili sayılması gereken bir gezegen boru değil gezegen yani öyle asteroit filan değil koca gezegen ve modern astroloji de kova burcunda yönetici olarak adlandırılmış.
Klasikler ise satürn kova da yöneticidir başka diğer saturn sonrası gezegenlerin yöneticilik olayı yoktur derler.
Modern ise tam tersi o satürn ötesi gezegenlerin yöneticilik yetkisi var diyorlar ki en ünlü astrologlardan biridir Robert Hand ona göre modern gezegenlerin yöneticiliği burcta aktiftir.
Bu sebepten plutonu akrep,uranusu kova,neptünü balık ile özdeşleştirmeden edemeyiz gibime gelıyor.
Şöyle ki uranüs kova burcunda etkili sayılması gereken bir gezegen boru değil gezegen yani öyle asteroit filan değil koca gezegen ve modern astroloji de kova burcunda yönetici olarak adlandırılmış.
Klasikler ise satürn kova da yöneticidir başka diğer saturn sonrası gezegenlerin yöneticilik olayı yoktur derler.
Modern ise tam tersi o satürn ötesi gezegenlerin yöneticilik yetkisi var diyorlar ki en ünlü astrologlardan biridir Robert Hand ona göre modern gezegenlerin yöneticiliği burcta aktiftir.
Bu sebepten plutonu akrep,uranusu kova,neptünü balık ile özdeşleştirmeden edemeyiz gibime gelıyor.
Misafir- Misafir
Bana göre Kova 3'lüleri;
İlk 0-10 derece de ki güneş kovalar,Uranüsyen-satürnyen olup bilimseldirler,olgun ve eğitimli,çalışkan,toplumsal kimselerdir.
10-20 dereceler arasında ki güneşi kovalar;Merküryendirler;riskli işleri,kumar,spekülasyon ve mimik,sanatsal olaylara meraklıdırlar.
20-30 derecedekiler ise;VEnüsyendirler ve bunlar aşk ve romantizmi,humanist tavırlı,entellektüel insanları vb ifade ederler genel şekil bunlardır.
İlk 0-10 derece de ki güneş kovalar,Uranüsyen-satürnyen olup bilimseldirler,olgun ve eğitimli,çalışkan,toplumsal kimselerdir.
10-20 dereceler arasında ki güneşi kovalar;Merküryendirler;riskli işleri,kumar,spekülasyon ve mimik,sanatsal olaylara meraklıdırlar.
20-30 derecedekiler ise;VEnüsyendirler ve bunlar aşk ve romantizmi,humanist tavırlı,entellektüel insanları vb ifade ederler genel şekil bunlardır.
Misafir- Misafir
Uranus demiş ki:hakan kırkoglu kovaysa bende yengeçim.
onun burcu yanlış hatırlamıyorsam boğa olmalı galiba klasik tavır bundan olsa gerek
Misafir- Misafir
yok para kaybedemem bosh yere... hemde hic...ama sanatsal olay özellikle gevezelikte üzerime yoktur...
yok para kaybedemem bosh yere... hemde hic...ama sanatsal olay özellikle gevezelikte üzerime yoktur...
Seals demiş ki:Uranus demiş ki:hakan kırkoglu kovaysa bende yengeçim.
onun burcu yanlış hatırlamıyorsam boğa olmalı galiba klasik tavır bundan olsa gerek
adam kova hacım
ama gözümle dogum tarihini görmedim
keşke bogadan aslandan yada akrepten yengeçte olabilir biri olsa...
çünkü ben yengeç olmak istemiyorum.
keşke bogadan aslandan yada akrepten yengeçte olabilir biri olsa...
çünkü ben yengeç olmak istemiyorum.
Uranus demiş ki:Seals demiş ki:Uranus demiş ki:hakan kırkoglu kovaysa bende yengeçim.
adam kova hacım
eminmisin? öyle ise vah vah size
Misafir- Misafir
Seals demiş ki:Uranus demiş ki:Seals demiş ki:Uranus demiş ki:hakan kırkoglu kovaysa bende yengeçim.
adam kova hacım
eminmisin? öyle ise vah vah size
sen söylemiştin bana kova diye.
Uranus demiş ki:10-20 dereceler arasında ki güneşi kovalar;Merküryendirler;riskli işleri,kumar,spekülasyon ve mimik,sanatsal olaylara meraklıdırlar.
sende bir memet aliii beyyysin incik ne farkın var ondan muhhahah
Misafir- Misafir
Seals demiş ki:Uranus demiş ki:10-20 dereceler arasında ki güneşi kovalar;Merküryendirler;riskli işleri,kumar,spekülasyon ve mimik,sanatsal olaylara meraklıdırlar.
ben boğa dedim hiç kova demedim hatırlamıyorum bilmiyoruum
Misafir- Misafir
Seals demiş ki:Uranus demiş ki:10-20 dereceler arasında ki güneşi kovalar;Merküryendirler;riskli işleri,kumar,spekülasyon ve mimik,sanatsal olaylara meraklıdırlar.
niyekine....
naptım ben sana...
kimin pantolonunu indiridim ulu orta?
hayatımda bi kere bile rek -lam-lar demedim
Seals demiş ki:Seals demiş ki:Uranus demiş ki:10-20 dereceler arasında ki güneşi kovalar;Merküryendirler;riskli işleri,kumar,spekülasyon ve mimik,sanatsal olaylara meraklıdırlar.
ben boğa dedim hiç kova demedim hatırlamıyorum bilmiyoruum
ozaman ismi lazım degil demiştir....
beni arkadaşlıkta yanıltıp marsıma maruz kalan kes demiştir..pordinnn
Uranus demiş ki:Seals demiş ki:Uranus demiş ki:10-20 dereceler arasında ki güneşi kovalar;Merküryendirler;riskli işleri,kumar,spekülasyon ve mimik,sanatsal olaylara meraklıdırlar.
niyekine....
naptım ben sana...
hohoho bu gevezelikler ve komediye merakın yeter de artar memoli olman için oda böle değil mi muzip?
Misafir- Misafir
Seals demiş ki:Uranus demiş ki:Seals demiş ki:Uranus demiş ki:10-20 dereceler arasında ki güneşi kovalar;Merküryendirler;riskli işleri,kumar,spekülasyon ve mimik,sanatsal olaylara meraklıdırlar.
niyekine....
naptım ben sana...
hohoho bu gevezelikler ve komediye merakın yeter de artar memoli olman için oda böle değil mi muzip?
o benim ay aslancikim dan geliyor..
kovadan geldigini sanmiyorum..
kova tarafım en gıcık tarafımdır....
vala bilmem kovalar genelde komedyenliğe yatkın oluyorlar son dönemde tvlerde bol bol kova burcları boy gösteriyor burhan altintop vb gibi
Misafir- Misafir
Seals demiş ki:vala bilmem kovalar genelde komedyenliğe yatkın oluyorlar son dönemde tvlerde bol bol kova burcları boy gösteriyor burhan altintop vb gibi
ben burhan altiiiintopp...idari müdür...hey meeennn vot iz going mannn?
geriii geriiii....
pabıcımın rakçısı...pabıcımın rakçıssııı satanisttt ...sen şimdi kedileride kıtır kıtır kesiyosundur....çaycıııı...pis köyllüüü....
kölüü çocuuguuu
ben kendimi olaya ait etmiyom..ama kovaların hemen hemen hepsinin kafasında bi tahta eksik oluyor...kumarbazlık konusu da aklıma takılmadı degil serdar ortaç, mehmet ali örbil...
avrupa yakasının tahsin amcasıda kovaydı....
ah tahsin amca ah düz durdun eğri gittin ah tahsin amcam...
kim napöyodunki sanki...oturuyodun koltugunda sakin sakin....
eee bak kendinde görmüş oldugun gibi kovalarda artistik patinaj olayı yogun şekilde var
Misafir- Misafir
Seals demiş ki:eee bak kendinde görmüş oldugun gibi kovalarda artistik patinaj olayı yogun şekilde var
patinaj paten pati hepsi var belki ama...sahneye çıkaran yok hacı....harcanıp gidiyoz bilgisayar köşelerinde
cilvemiz de yok naz maz yapıp artist karılar gibi ortalıga çıkamya...kodummu oturturuz....
varmı bana yan bakan?
heee
kim
ben..
düz bak lan gözlerin bozulacak
İnsanların anlamadığı nokta nedir biliyormusun?
Her burcun karşıt burcu ile ilişkisi var aynı şekilde ev ile zıtlık etkisinden dolayı tepkisi vardır!
Aslan nasıl ki spekülasyon ve aşk evi ise...
Kova da sevgi ve dostluk ve risk evidir.
aslan bireysel sevgi aşk arar iken,kovalar toplumsal anlamda göze batan ilişkiler yaşarlar bireysel olayları topluma mal ederler denebilir.
5.ev kişinin öz çocukları ise...11.ev baskalarının cocukları ile alakayı gösterir ve baskalarının cocukları ile irtibatımızı ifade edebilir.
Üvey kardesler,bakım yurdunda büyüyen arkadaslarımız vs vs 11.ev de görunurler kapiş kapiş!!
Konusturma beni astrolojıde hersey bırbırıne baglıdır uzun hıkaye bunlar
Her burcun karşıt burcu ile ilişkisi var aynı şekilde ev ile zıtlık etkisinden dolayı tepkisi vardır!
aslan bireysel sevgi aşk arar iken,kovalar toplumsal anlamda göze batan ilişkiler yaşarlar bireysel olayları topluma mal ederler denebilir.
5.ev kişinin öz çocukları ise...11.ev baskalarının cocukları ile alakayı gösterir ve baskalarının cocukları ile irtibatımızı ifade edebilir.
Üvey kardesler,bakım yurdunda büyüyen arkadaslarımız vs vs 11.ev de görunurler kapiş kapiş!!
Misafir- Misafir
Seals demiş ki:İnsanların anlamadığı nokta nedir biliyormusun?
konuş hacı konuş agzından bal damlıyor...
astroloji balı,..temiz astrolojik bal...venüs eteklerindeki çiçeklerden topladı uzaylı arılar..
uzaylı arıları hayal ettimde...
\yeşil kafalı boynunda kova taşıyan ellerinde antialerjik eldivenli arılar...
şekerim geçen sene plüto balı yedirdik herife hala eve gelmedi
sende üranüs balı yemişsin bi tatlı konuşuyon
Kendi olaylarımdan bahsedeyim az sana,Benim cogu arkadasımın anası babası ayrılmıs hep babaanne yada amca,teyze yanında büyümüşler...
Yine bır kac arkadasım yetıstırme yurdunda buyumus...
Bir iki sevgılım vardı onlarda öyle yetiştirme yurdu ile baglantılı idi sonradan bana bunlar kendılerı anlattılar olaylarını anlıycan ben bunları tanıdım gördum beni bulmaları rastlantı değil benim şansım bu!
VEnüsüm 11.ev de boğa da! 5.evim de saturn ile pluto var 4.ev ve 5.ev arasından kavusum yapıyor anlıycan parcalanmıs ailelerin cocukları ile ben bır yerde mutlaka rastlaşıyorum irtibat kuruyorum bu bir rastlantı değil tamamen haritamın bana verdiği şans!
Ben sosyal hızmetler cocuk esırgeme kurumuna basvursam eminim Müdür olurum!
Harıtamda 6.ev yogun ve gunes ıle merkurume ucgen yapan gezegenler var bunları bılmek gerek ki adımı ona göre atasın benım harıtam hizmetleri ifade ederken ben kacıyorum daima, bıldıgım halde kaderden kacıyorum boşa kacıyorum elbette onları bır sekılde yasıyacam herşeyin hayırlısı bakalım
Yine bır kac arkadasım yetıstırme yurdunda buyumus...
Bir iki sevgılım vardı onlarda öyle yetiştirme yurdu ile baglantılı idi sonradan bana bunlar kendılerı anlattılar olaylarını anlıycan ben bunları tanıdım gördum beni bulmaları rastlantı değil benim şansım bu!
VEnüsüm 11.ev de boğa da! 5.evim de saturn ile pluto var 4.ev ve 5.ev arasından kavusum yapıyor anlıycan parcalanmıs ailelerin cocukları ile ben bır yerde mutlaka rastlaşıyorum irtibat kuruyorum bu bir rastlantı değil tamamen haritamın bana verdiği şans!
Ben sosyal hızmetler cocuk esırgeme kurumuna basvursam eminim Müdür olurum!
Harıtamda 6.ev yogun ve gunes ıle merkurume ucgen yapan gezegenler var bunları bılmek gerek ki adımı ona göre atasın benım harıtam hizmetleri ifade ederken ben kacıyorum daima, bıldıgım halde kaderden kacıyorum boşa kacıyorum elbette onları bır sekılde yasıyacam herşeyin hayırlısı bakalım
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Astroloji Aşkına :: Astroloji :: Burçlar
1 sayfadaki 3 sayfası