En son konular
Arama
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
.
.
BOĞA
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
BOĞA
Boğaz, boyun ve ense bölgesi hassastır. Troid bezi, yutak, ses telleri, bademcikler, kulaklarla ilgili sağlık sorunları sık görülür.
Kilo almaya meyillidir. Kilo ile ilgili, diyabetik rahatsızlıklar, tansiyon, astım, soğuk algınlığı, anjin, hassas organlarla ilgili iltihaplanmalar olabilir. Aşırı yemek vücudun hastalıklara karşı savunma sistemini bozabilir.
Akrep burcundan gelen zıt etki ile cinsel organlar, salgı bezleri, boşaltım sistemi de hassas olabilir. Erkeklerde prostat, kadınlarda yumurtalık ve rahim hastalıkları görülebilir.
Boğalar genel olarak kuvvetli bir bünyeye sahiptirler. Kendilerini daima genç hissederler. Yaşlanmayı kabul etmezler. Açık havayı, gezmeyi ve yürümeyi sevdikleri için sağlıkları genellikle iyi olur.
Kilo almaya meyillidir. Kilo ile ilgili, diyabetik rahatsızlıklar, tansiyon, astım, soğuk algınlığı, anjin, hassas organlarla ilgili iltihaplanmalar olabilir. Aşırı yemek vücudun hastalıklara karşı savunma sistemini bozabilir.
Akrep burcundan gelen zıt etki ile cinsel organlar, salgı bezleri, boşaltım sistemi de hassas olabilir. Erkeklerde prostat, kadınlarda yumurtalık ve rahim hastalıkları görülebilir.
Boğalar genel olarak kuvvetli bir bünyeye sahiptirler. Kendilerini daima genç hissederler. Yaşlanmayı kabul etmezler. Açık havayı, gezmeyi ve yürümeyi sevdikleri için sağlıkları genellikle iyi olur.
KAYNAK: MAXİMUMBİLGİ
Geri: BOĞA
hem tiroid sorunum var hem de zaman zaman kulak ve hergün mutlaka yürüyüş yaparım
Misafir- Misafir
Victoria demiş ki:hem tiroid sorunum var hem de zaman zaman kulak ve hergün mutlaka yürüyüş yaparım
Allah şifa versin kardeşim.
Sevgili Victoria ...Boğaz çakranız ve kulaklarınızla ilgili bir enerji terapistine başvurmanızı öneriyorum...Sevgiler...
Nirvani demiş ki:Sevgili Victoria ...Boğaz çakranız ve kulaklarınızla ilgili bir enerji terapistine başvurmanızı öneriyorum...Sevgiler...
banada aşk çakralarını terapi eden lazım
aşklarım çok ahmak oluyor.
Uranus demiş ki:Nirvani demiş ki:Sevgili Victoria ...Boğaz çakranız ve kulaklarınızla ilgili bir enerji terapistine başvurmanızı öneriyorum...Sevgiler...
aşk konusunda senin haritan da en az benim haritam kadar bahtsız görünüyo
Misafir- Misafir
Victoria demiş ki:Uranus demiş ki:Nirvani demiş ki:Sevgili Victoria ...Boğaz çakranız ve kulaklarınızla ilgili bir enerji terapistine başvurmanızı öneriyorum...Sevgiler...
aşk konusunda senin haritan da en az benim haritam kadar bahtsız görünüyo
malesef öyle victoria.
1 sayfadaki 1 sayfası