En son konular
Arama
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
.
.
Jüpiter & Uranus kavuşumu
Astroloji Aşkına :: Astroloji :: Açılar :: Kavuşumlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Jüpiter & Uranus kavuşumu
Kendinize olan inancınız güçlü ve bu inanç zengin ve doyurucu bir yaşam için adeta biletiniz olacaktır. Başkaları sizin hedeflerinizi anlamayabilir, ancak zorlu çalışmalarınız sonucunda istediğiniz ödülleri kazanmanız için yanınızda olacaklardır. Tüm potansiyeliniz ve enerjiniz, başarıya doğru yönlendirilmiş, ancak kendi bildiğiniz yoldan ulaşmak kaydıyla. Siz, herkesin önemli olduğuna inandığı hırsları veya ödülleri, otomatik olarak kabullenecek gibi gözükmüyorsunuz. Kendi planlarınızı yapıyor ve düşündüklerinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Kurnaz yargılarınız, kararlarınızı sağlamlaştırıyor; ancak öğüt vermeye hevesli olmanıza karşın, almak için aynı hevesi göstermiyorsunuz. Kendini geliştirme planları, amaçlarınızı elde etmekte kullanılan ben imajınızı değiştirmenize yardımcı oluyor. Dini ve felsefi idealleriniz deneyimlerle gelişiyor ve yaşama sevincinize ekleniyor
Geri: Jüpiter & Uranus kavuşumu
Aynen katılıyorum bu yoruma var bende bu açı YAY burcunda!Herhalde en etkin çalışan açılarımdan birisi diyebılırım.
Hiçbir zaman alışıldık işler yapmak istemıyorum sürekli farklı olaylar çıkartmak amacı taşıyorum,ezbere hayat yaşamak istemezdim ama hayat şartları beni bazen bu yönde zorluyor ben isterdim ki hayatım boyunca bilimsel işlerle uğraşayım her yer darma duman işe geç kaldım vay çocuklar ne alemde düşünceleriyle mesgul olmayan sadece bilimsel konuları arastırdıgım bir hayatım olsun isterdim ama gittik hayatın karmaşasında akışına yenildik maalesef öyle oldu.
Rusya da adamın biri 100 yıllık matematik sorusunu çözmüş!Duymuşsunuzdur belki...Adama ödül olarak 1 milyon dolar verilecegı açıklanmıs adam ise;"bir düşüneyım ben bu soruyu ne ünlenmek ne de parayı almak için çözmedim demiş"
Evine gitmişler bakmıslar ziyaret etmek ıcın...Ev bir oda bir salon vazıyetınde harabe bir halde bir karyola var bir masa her taraf kirli durumda hamamböcekleri,fareler her türlü haşerat evde bulmak mümkün vazıyette bu Matematik profesörü yasıyor halde bulunmus!
İşte dedim budur!Bütün hayatın ezbere zincirlerini kırmış özgür ruhuyla bilim sevdalısı bir adam demek varmıs ne mutlu dedim kısaca belki ben boyle kirli bir evde duramam elbet ama anlatmak ıstedıgım adamın dunya işleri,ilişkiler,para pul kazanmak vb amacı yok!
Sadece ilim bilim derdınde vakıt harcıyor daha ne olsun ki
Hiçbir zaman alışıldık işler yapmak istemıyorum sürekli farklı olaylar çıkartmak amacı taşıyorum,ezbere hayat yaşamak istemezdim ama hayat şartları beni bazen bu yönde zorluyor ben isterdim ki hayatım boyunca bilimsel işlerle uğraşayım her yer darma duman işe geç kaldım vay çocuklar ne alemde düşünceleriyle mesgul olmayan sadece bilimsel konuları arastırdıgım bir hayatım olsun isterdim ama gittik hayatın karmaşasında akışına yenildik maalesef öyle oldu.
Rusya da adamın biri 100 yıllık matematik sorusunu çözmüş!Duymuşsunuzdur belki...Adama ödül olarak 1 milyon dolar verilecegı açıklanmıs adam ise;"bir düşüneyım ben bu soruyu ne ünlenmek ne de parayı almak için çözmedim demiş"
Evine gitmişler bakmıslar ziyaret etmek ıcın...Ev bir oda bir salon vazıyetınde harabe bir halde bir karyola var bir masa her taraf kirli durumda hamamböcekleri,fareler her türlü haşerat evde bulmak mümkün vazıyette bu Matematik profesörü yasıyor halde bulunmus!
İşte dedim budur!Bütün hayatın ezbere zincirlerini kırmış özgür ruhuyla bilim sevdalısı bir adam demek varmıs ne mutlu dedim kısaca belki ben boyle kirli bir evde duramam elbet ama anlatmak ıstedıgım adamın dunya işleri,ilişkiler,para pul kazanmak vb amacı yok!
Sadece ilim bilim derdınde vakıt harcıyor daha ne olsun ki
Misafir- Misafir
üranüs jupiter kavuşumu sana astrolojide şans da vermiş kaptan benim fikrim...vede orjinalitenin babasını..bilime olan ilgin zaten burdan geliyor...bilgisayar teknoiloji sana uzak kelime olmamalı...kısaca biılg mühendisi olsan jupiter sana yardım ederdi...
Uranus demiş ki:üranüs jupiter kavuşumu sana astrolojide şans da vermiş kaptan benim fikrim...vede orjinalitenin babasını..bilime olan ilgin zaten burdan geliyor...bilgisayar teknoiloji sana uzak kelime olmamalı...kısaca biılg mühendisi olsan jupiter sana yardım ederdi...
dogru aynen öyle olmuş denebılır uranuscan ee bilgisayar operatörü olduk oda yeter ne dıyelım iş olarak bunu yaparsam tam olacak
Misafir- Misafir
Similar topics
» Jüpiter & Neptün kavuşumu
» Merkür & Jüpiter kavuşumu
» Jüpiter-Merkür Kavuşumu
» Merkür & Mars kavuşumu
» Venüs-Mars Kavuşumu (7 Nisan 2013)
» Merkür & Jüpiter kavuşumu
» Jüpiter-Merkür Kavuşumu
» Merkür & Mars kavuşumu
» Venüs-Mars Kavuşumu (7 Nisan 2013)
Astroloji Aşkına :: Astroloji :: Açılar :: Kavuşumlar