En son konular
Arama
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
.
.
KOVA
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
KOVA
Adeleleri ve dolaşım sistemleri hassastır. Kan dolaşımı kan serumu ile ilgili sorunlar olur. Zehirlenme, yüksek ateş, kramplar, bacak damarlarında varis görülebilir.
Adale ağrıları, baldır, bilek, topuk kısımları rahatsız olabilir. Bilek burkulmaları olur. Dişlerde sorunlar çıkabilir.
Aslan burcundan aldıkları zıt etki ile kalpleri ve omurgaları hassas olur. Kovalar genellikle kendilerine iyi bakarlar. Sağlık konularına akıllıca yaklaşır, tıbbi gelişmeyi takip ederek sağlıklı kalmayı başarabilirler.
İdealleri, umut ve hedefleri düş kırıklığına uğrarsa sağlıkları bozulabilir. Ama akılcı yoldan kendilerine yeni bir yön çizerek çabuk toparlanırlar.
Adale ağrıları, baldır, bilek, topuk kısımları rahatsız olabilir. Bilek burkulmaları olur. Dişlerde sorunlar çıkabilir.
Aslan burcundan aldıkları zıt etki ile kalpleri ve omurgaları hassas olur. Kovalar genellikle kendilerine iyi bakarlar. Sağlık konularına akıllıca yaklaşır, tıbbi gelişmeyi takip ederek sağlıklı kalmayı başarabilirler.
İdealleri, umut ve hedefleri düş kırıklığına uğrarsa sağlıkları bozulabilir. Ama akılcı yoldan kendilerine yeni bir yön çizerek çabuk toparlanırlar.
KAYNAK: MAXİMUMBİLGİ
Geri: KOVA
Her zaman en büyük problemim bacak adale agrıları oldu
vede kramplar
burkulmalar hemen hemen her gün yaşarım bileklerimle ilgili sorunum var
omurga kalp problemimde bayagı var ama bunu ay burcum aslana baglıyorum
kan dolaşımı problemi dogruduur çünkü zehirlenme demeyelimde şiddetli alerjim vardır herşeye diyelbilirim çok az şey tüketebiliyorum bu yüzden
kısaca bayagı uyuyor bana
vede kramplar
burkulmalar hemen hemen her gün yaşarım bileklerimle ilgili sorunum var
omurga kalp problemimde bayagı var ama bunu ay burcum aslana baglıyorum
kan dolaşımı problemi dogruduur çünkü zehirlenme demeyelimde şiddetli alerjim vardır herşeye diyelbilirim çok az şey tüketebiliyorum bu yüzden
kısaca bayagı uyuyor bana
Nirvani demiş ki:Gezegenin Uranus,Güneş ya da Ay'dan malefik bir açı alıyor mu?..
uranüsümün sadece güneşle 60 derecelik açısı var birde ayla trine açısı başka açısı yok (45 derecede plütoyla var )(o zayıfı saymıuorum )malesef....en az açılı gezegenimdir uranüs
Uranus demiş ki:Adeleleri ve dolaşım sistemleri hassastır. Kan dolaşımı kan serumu ile ilgili sorunlar olur. Zehirlenme, yüksek ateş, kramplar, bacak damarlarında varis görülebilir.
İdealleri, umut ve hedefleri düş kırıklığına uğrarsa sağlıkları bozulabilir. Ama akılcı yoldan kendilerine yeni bir yön çizerek çabuk toparlanırlar.KAYNAK: MAXİMUMBİLGİ
Bende de demir eksikliği ve kan düşüklüğü var maalesef ve buna bağlı olarakta sürekli tansiyonum düşer ve tam çaresi bulunamıyor...
Hayatta en büyük zenginlik sağlık...
misty- Astro Değerli Üye
-
Genelde Akrep-Yay-Oğlak ve Kova burcları mensubu insanlar uzun yaşıyorlar diğer burclarla kıyaslanınca!
Misafir- Misafir
ben 150 yaşamak istiyorum ...yaşamak çok güzel ama hasta olmak istemiyorum...bide kan eksikligi bendede var demir eksikligi ...
demir ekikliği kovaların kronik hastalığı herhalde malesef bir kova olarak bendede mevcut....ve varis ve bacak ağrıları...
gamze- YARDIMCI
-
Lakap : Şovalye Ruhlu
EEE aynen bende de mevcut akdeniz anemisi tasıyıcısım kansızlık adele agrıları diz yaralanmaları hepicigi mevcut arkadaşlar
JÜPİTER- Astro Özel Üye
-
İş/Hobiler : İLETİŞİM,SPOR
gamze demiş ki:demir ekikliği kovaların kronik hastalığı herhalde malesef bir kova olarak bendede mevcut....ve varis ve bacak ağrıları...
offff bacak agrılarını hiç deme gazme
son bir aydır feci agrıyorlar....gece uyuyamıyorum...
son iki gündür dindiler çok şükür
Nirvani demiş ki:Epson tuzu banyosu yapınız...İyi gelir..Haftada 1..İngiliz tuzu diye de satılır...
vallaha nirvana neler yaptım neler
einstein tuzu gelse kurtaramaz
1 sayfadaki 1 sayfası