En son konular
Arama
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
.
.
KOVA
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
KOVA
İleri görüşünü, devrimci ve yenilikçi kapasitesini değerlendireceği alanları seçmelidir. Öğrenmeli ve çevresine öğretebilmeli, yeni buluşlar yapabilmelidir.
Bilim adamı, kendine özgü stile sahip araştırmacı, yaşamı kolaylaştıran buluşlara imzasını atan kişi, toplumsal refahı sağlayıcı olabilir. Tıbbı ilgilendiren işlerde uygundur.
Bilgisayar, elektronik, teknoloji, uzay, havacılık, astroloji, tıp, fotoğrafçılık gibi konularda başarılı olurlar.
Düşüncelerini çok iyi ifade edebilen bir yazar, konuşmacı, sendikacı, öğretmen, dinlemeyi bilen ve rehber olabilen bir psikolog, mucit, astronot olabilirler.
Hangi alanda olursa olsun akıllarını mükemmel bir şekilde kullanabilir ve farklı bir yaşam stili yakalayabilirler.
Bilim adamı, kendine özgü stile sahip araştırmacı, yaşamı kolaylaştıran buluşlara imzasını atan kişi, toplumsal refahı sağlayıcı olabilir. Tıbbı ilgilendiren işlerde uygundur.
Bilgisayar, elektronik, teknoloji, uzay, havacılık, astroloji, tıp, fotoğrafçılık gibi konularda başarılı olurlar.
Düşüncelerini çok iyi ifade edebilen bir yazar, konuşmacı, sendikacı, öğretmen, dinlemeyi bilen ve rehber olabilen bir psikolog, mucit, astronot olabilirler.
Hangi alanda olursa olsun akıllarını mükemmel bir şekilde kullanabilir ve farklı bir yaşam stili yakalayabilirler.
KAYNAK: MAXİMUMBİLGİ
Geri: KOVA
eee incimmm kovanın meslekleri içinde senin seçtigin yookkk
JÜPİTER- Astro Özel Üye
-
İş/Hobiler : İLETİŞİM,SPOR
kız havacılık diyo ya ...elektronik diyo ya ...benim iş hava elektronik matematik ve fizik karışımı....dogru aslında bende fizik agırlıklı mühendislik...bu konuda yardım alalım arkadaşlardan...boga mühendislik olabilir....fizik hangi burcun yönetimi altında oldugunu bilmiyorum büyük ihtimalle bilim dalı oldugu için kovanın yönetimi altında olacaktır.
Nirvani demiş ki:Tüm bilim dallarını Kova çalmış ya
Bize de uyduruk felsefe kaldı...
felsefe bilimin özüdür zaten Nirvani kardeş
Felsefe yaşamın özü...Malum "bilge" olamayan astrolog da olamaz...
En son Nirvani tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 11:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Belli :-))
1 sayfadaki 1 sayfası